Спеціальні види стрибків

Спеціальні види стрибків у рамках початкової парашутно-десантної підготовки

Стрибки зі зброєю та спеціальним спорядженням

Програма орієнтована на допризовну підготовку молоді, а також на підготовку любителів страйкболу і до участі у показових тактичних повітряних десантах. Ми також можемо надати допомогу в розробці таких задумів десантів та їх практичної реалізації.

Стрибок на воду з застосуванням індивідуальних рятувальних плавальних засобів

Виконується на круглих парашутах в акваторію водосховища з висоти 800-900 м Кожен парашутист екіпірується рятувальним жилетом. Для виконання цієї вправи необхідно вміння плавати. До виконання даного стрибка допускаються парашутисти, які мають не менше 3-х стрибків з парашутом на сушу, з них не менше 2-х — на нашому аеродромі. Стрибки виконуються в теплу погоду. Виконання цієї вправи позитивно позначається на загальній підготовці спортсменів і несе величезний заряд позитивних емоцій.

Показові стрибки

Спортсмени АСТК «Дельта» приймають участь в громадських святах, здійснюючи видовищні типи стрибків.

Стрибок з прапором

Спортсмен-парашутист, знижуючись на керованому парашуті типу «крило», розгортає прапор, і до моменту свого приземлення демонструє його глядачам.

Масовий стрибок з гранично малої висоти — «мала земля»

Стрибки виконуються з висоти 100 м на круглих парашутах. Час з моменту відділення парашутиста від повітряного судна до приземлення становить не більше 10 секунд! Стрибки можуть виконуватись як з одного, так і з двох літаків, що летять в зімкнутому строю.

Спортивні стрибки

Випускник програми "Підготовка спортсменів парашутистів" отримує право здійснення самостійних стрибків зі спортивними парашутами типу «крило». Стрибки виконуються з літака Ан-2.